Föreläsare och ledarutvecklare

Hej!

Det är jag som är Johannes.

Oavsett om ni är ett företag, en ledningsgrupp eller organisation vill jag inspirera till er valda framgång. Ofta sker detta genom ämnen som rör hur vi i olika sammanhang möter och agerar mot andra människor eller oss själva. För jag har sett att vi kan vara i grupper som har allt på plats rörande kompetens och resurser, men där absolut ingenting händer. Vad beror det på? Och tvärtom, vad är det som får vissa att lyfta mot oanade höjder? Att nå någonting vi själva inte trodde var möjligt. Vad skapar framgångsrika team med goda ledare, individer som är sanna mot sig själva och där tillit och psykologisk trygghet finns?
Jag vet vad jag tror styr detta. Och har lösningar på det.
I hela mitt liv har jag varit engagerad i lag såväl inom elitidrott som i yrkeslivet. Som spelare och tränare har jag exempelvis representerat Önnereds HK och Hammarby Handboll. I mitt yrkesliv har jag förutom att ha arbetat på reklambyrå främst arbetat inom medicinteknik med pacemakers och diabetesprodukter – från produktspecialist på livräddande operationer till sälj- och marknadsdirektör och dess strategiska arbete. Att bokstavligt stå med ett liv i sin hand på en hjärtoperation, eller kämpa framför en jättepublik som förväntar sig en seger i en handbollsmatch – det är milsvitt från varandra i livets perspektiv. Men det finns ändå gemensamma delar har jag märkt. Idrottens psykologi i arbetslivet, att skapa framgångsrika team och att få individer att växa och nå sina drömmars mål. Det utgår från samma sak.

Livet har även lärt mig att det finaste jag kan göra är att vara sann mot mig själv, att se på andra och mig själv med förståelse, snälla ögon och ett varmt hjärta. Att ha modet att använda orden tack, hjälp och förlåt. Men kanske viktigast – alla människor är unika, alla har sitt bidrag och alla är värdefulla. Så länge vi är lyhörda och vågar ta ansvar för de svar vi får kan vi hjälpas åt att bli sedda varje dag. Och genom det skapas genuin framgång. Vad din eller er framgång är – det bestämmer ni!

Vad jag erbjuder

Skräddarsydda föreläsningar
Alla människor och företag är unika. Mina föreläsningar skräddarsys alltid efter ert behov och den situation som är unik just för er, som inspiration eller lärande. Allt för att skapa relevans och mening samt något ni kan ta med er och bygga vidare på.
Workshops
Många gånger stannar viktiga saker endast vid fina ord. Därför erbjuder jag alltid workshops på samma tema som mina föreläsningar för att skapa handling på riktigt. Helt fristående eller som uppföljning av exempelvis en föreläsning.
Utbildning
Jag erbjuder utbildningar för företag, ledning och personal inom relevanta områden. Det kan vara begränsade utbildningar eller ännu hellre över tid för att skapa långsiktig utveckling och förändring.

Oavsett om ni är ett företag, en ledningsgrupp eller organisation vill jag inspirera till er valda framgång.

Maila mig
Ring mig

076-844 06 40‬

Följ mig
Lyssna på mig
Copyright © 2024 All Rights Reserved.